VEZENJE NA MAJICE IN OSTALA OBLAČILA (PULOVERJI, HLAČE, DELOVNE OBLEKE..), IZDELAVA NAŠITKOV

V kolikor potrebujete super kvaliteto in daljšo življensko dobo majice, potem je vezenje na majice prava rešitev. Vezene majice so najboljši izbor, če potrebujete kvaliteten in trpežen izdelek. Vezenje zagotavlja boljšo obstojnost majice, saj pranje, sušenje, likanje ali sončna svetloba, ne bodo vplivali na obrabo vezenega motiva. Poleg tega, tehnika vezenja poskrbi za izjemno žlahtnost in ekskluzivnost majice. Vezenje izvajamo tako na klasične, kot polo majice. Lahko vam izdelamo tudi našitke za najrazličnejše priložnosti.
Vezene majice so primerne za vse priložnosti in namene. Zaradi ekskluzivnega izgleda jih priporočamo za podjetja, samostojne podjetnike, kulturna ali športna društva, gasilce in ostale dejavnosti, ter seveda tudi za popolnoma zasebne priložnosti. Vezenje izvajamo tudi na ostala oblačila: Puloverji, hlače, delovne obleke..

Kako naročiti vezene majice, našitke…

Na naslov info@party-majice.si nam posredujte želeni motiv/logotip. V kolikor gre za majico, navedite tip (klasična majica, polo majica) in barvo majice. Napišite, na katero pozicijo na majici bi želeli umestiti motiv (srčna stran, rokav itd.) Navedite okvirno število majic, našitkov. V 24 urah vam izdelamo ponudbo.